Echipa

La momentul de față, SALF are cel mai mare număr de angajați în Departamentul Vânzări din zonă, raportat la cifra de afaceri. Acest lucru permite flexibilitate și asigură un răspuns rapid la solicitările venite din partea clienților si a celor aproximativ un million de potențiali consumatori din județele Argeș și Dâmbovița.

În Departamentul Vânzări SaLF iși desfășoară activitatea peste 50 de colegi, într-o structură specializată construită în funcție de structura Pieței Tradiționale de Retail și HoReCa din zona în care ne desfășurăm activitatea (Directori Zonali Vânzări, Agenți de Vânzări: Mixt, HoReCa, LKA, Mercantizor).

Ei oferă zilnic consultanță în dezvoltarea afacerii pentru mai mult de 5,000 de clienți din cele două județe. Programul nostru de lucru și structura Echipei de Vânzări oferă flexibilitate și asigură un răspuns rapid la nevoile specifice care apar în relația de afaceri cu clienții nostri.

Mai mult decât numărul de angajați, pentru noi contează unitatea echipei – ”FAMILIA SaLF” – formula în care gândim și muncim în fiecare zi. Această unitate este posibilă printr-un mediu de lucru motivant, bazat pe: eficiență, performanță și transparență. Ne propunem astfel să dezvoltăm permanent oamenii din Organizația noastră, dar și să atragem oameni valoroși din exterior către SaLF.