Profil

SaLF este o Companie care activează în piața de distribuție FMCG și servicii logistice (depozitare și transport) din Regiunea Muntenia.

Firma a fost înființată în anul 1991, activând la început doar în domeniul distribuției En Gros. Începand cu anul 1999 SaLF s-a dezvoltat accelerat, adresând specific segmentele de distribuție FMCG din categoriile: bere, băuturi răcoritoare, ape minerale, cafea, țigări, dulciuri și alte produse alimentare. Din anul 2016 Compania a intrat și în piața serviciilor logistice de depozitare și transport, încheind parteneriate cu companii multinaționale tot din sectorul de piață FMCG.

Considerăm că unul dintre factorii care au determinat succesul de care astăzi se bucură Compania SaLF este orientarea permanentă a întregii echipe către calitate.

Încă de la înființare, am considerat că pentru o creștere organică trebuie să avem CALITATEA reper, atat in relatia cu furnizorii nostri, cat si cu clientii nostri. De aceea, de-a lungul timpului, Compania noastră a fost certificata in Sistemul de Management al Calității conform standardului ISO 9001: 2001, realizând trecerea la standardul ISO 9001: 2015. De asemenea, am acordat atenție și îmbunătățirii sistemului de management al siguranței alimentului prin alinierea sa la standardul ISO 22000: 2005.

Toate acestea au fost posibile si prin deciziile luate de managementul Companiei privind investiții semnificative la nivelul infrastructurii logistice, care au facut posibila perfecționarea unui model dinamic de afaceri. Astfel, Compania SaLF dispune astazi de:

  • 3 spații de depozitare (2 in Arges si 1 in Dambovita) poziționate strategic pentru un flux optim de distribuție;
  • Solutii de depozitare modulare pentru depozite;
  • Flotă auto parc distributie moderna, cu capacitati variate (3 – 17 paleti) care sa acopere toate tipurile de clienti din piata (bulk / non bulk);
  • Intregul parc auto (distributie si vanzari) monitorizat GPS;
  • Solutie software pentru optimizare rute distributie si rute vanzari;
  • Infrastructură software dedicată optimizării activității companiei